dimecres, 26 de març del 2008

El Petit Chef Pedri (6)



Avui explicare com es fa el Pollo Perico :-P

Ingredients:
-Pollo (pit sense os)
-Especies Hierbas Provenzales
-Ceba
-Pesols
-Champis
-Nata per a cuinar
-pebre
-Arros
-Oregano
-Aigua
-Sal
-Gotet de vi blanc (no superior a 2 euros jejejeje)

Primer de tot es ficar el pollastres ple de herbes provençals (ara no men recordo k portaba estes herbes ho busqueu jejejje) mentre estan fem l'arros (per a k kede suelto lo repassem en aigua i el fikem a bullir) i tb tallem la ceba super petita i li fikem en cru la sal i el pebre negre, el sofreixim i cuant estigue roseta li afegim los pesols i los champis fikem un poket de aigua, mentre fikem l'aigua fem lo pollastre a la planxa un poket i li afegim al suquet mentresacaba de fer i separora laigua li fikem un miketa de vi i la llet per cuinar :-D es dixa a foc fins k lalchol sepapora, per emplatarlo fikem larros a un got i el fikem a la nevera uns 10 min lo fikem dins al centro en un poc de oregan i pels costar el pollo i la salsa

Recomanacions del petit chef: si mescleu larros amb la salseta esta de muerte

Bon apetit ;-P

10 comentaris:

Anònim ha dit...

S'ha de dir que te va quedar boníssim amor, com tot el que fas a la cuina :D

Bertone ha dit...

Cal dir k tot lo k se a la cuina es gracies a isa, gracies dimonieta (6)

Anònim ha dit...

Aprèn a escriure!!!! o "t'epaporaras" La veritat en la pinta que fa crec que no m'ho hagués menjat. Per cert poses nata per cuinar o llet per cuinar? a veure si t'aclareixes. D'altra banda el vi blanc i la nata no crec que combinen gaire bé. Per cert el pollastre estaria molt més gustos i melós si en lloc de fer-lo a la planxa l'haguesses fet a la mateixa paella on fas el sofregit i la salsa. El pit de pollastre es una carn molt seca, per tant el fet de fer-lo coure amb la ceba, els xampinyons i la nata a més de donar-li més sabor l'hagués deixat més melós. Ah i l'arrós bullit gelat no sé si deu estar gaire bo... i menys encara amb orenga per damunt deu estar més estopenc que un grapat de palla. Diuen que l'amor es seg el que no sabia es que tampoc té papil·les gustatives!

Anònim ha dit...

Per cert si el plat estava fet igual que està escrita la recepta jo de tu aniria a que hem facin un rentat d'estomac!

Bertone ha dit...

Eik ratrop sino tagrada no critikes sempre estas igual queixante de tot :-( vesten a cagar a la via i si no tagrada el blog no entres mes

Anònim ha dit...

Freaky

By me

Anònim ha dit...

pos, bertone, jo ho hai provat i ma quedat de lo milloret, imaginat que hasta el gos ha volgut repetir (per cert, fa mija hora que no el veig...)

buenu, a vore si fas mes recetes d'estes que crec que ma'ficcionare a cuinar i tot

666

Anònim ha dit...

A ver lo plat estava bo, ho puc corroborar xq jo ne vaig menjar i l’arròs amb orenga mesclat amb l’exquisita salsa estava de muerte! quan algo no m’agrada ho dic com en lo cas de la paella o el salmó amor q no estava encertat del tot. X cert xq no mos deleites en un dels teus plats javi? Així tb podrem fer una crítica constructiva jijiji Q mos faràs x sopar xdd?

Anònim ha dit...

Per mi quan volguésseu, això si, ja escriure jo la recepta... Què vos sembla hamburgueses de tonyina per sopar? i per acompanyar unes "patates fregides" al forn amb sal de romer i llimona... Boníssim!

Bertone ha dit...

d'olvides del teu plat preferit pataques braves (a casa meva no cuines ke pareixes un tocino i dixes tot ple de caca) per mi podeu dir lo k vulgue lo plat estaba de muerte sino no l'hagues ficat au dew